Business Talks PPV: три розмови про ресторанний ринок в часі війни
Як працює ресторанний ринок у Львові та Івано-Франківську в часі війни? Як підприємці продовжують розвивати свій бізнес та підтримувати українську економіку і ЗСУ? Пропонуємо підбірку Business Talks PPV, де експерти PPV Knowledge Networks спілкуються з підприємцями про ресторанний бізнес в часі війни.
Business Talks PPV – це 30-хв інтерв’ю з підприємцями про український бізнес під час війни: виклики, можливості, адаптація. Щотижнево наживо на facebook-сторінці нашої компанії.
-
Тетяна Абрамова: ресторанний бізнес і війна [3 серпня 2022 року]
У цьому випуску спілкувались з Тетяною Абрамовою, рестораторкою, власницею львівських закладів Моцарт і селера / Mozart & celery, Чотири Чебуреки. Prosecco Bar, Велика Львівська Канапка, Phila. Cheesesteaks & drinks:
- про досвід відкриття закладу після 24 лютого та його зупинки на паузу,
- про клієнтів ресторанів та бізнес в умовах війни,
- благодійну діяльність.
-
Юрій Заставний: як працює крафтова пивоварня в умовах війни? [10 серпня 2022 року]
Наживо говорили з Юрієм Заставним, ідейним натхненником, співзасновником та співвласником Театр пива «Правда» / Pravda Beer Theatre про пивоваріння в часі війни, про світову підтримку України від крафтових пивоварів, про бізнес та ринок сьогодні.
-
Оксана Камінська: як адаптувався ресторанний бізнес до війни? [17 серпня 2022 року]
В цьому випуску спілкувались з Оксаною Камінською, директоркою з розвитку ресторанної мережі “23 ресторани” про роботу закладів після повномасштабного вторгнення росії, адаптацію бізнесу до воєнного стану та плани на майбутнє. Ресторани мережі не закривались і працювали навіть 24 лютого. PromBar&Food працював в закритому режимі для резидентів.
Усі випуски можна переглянути на нашому youtube-каналі. А 7 вересня ми розпочали новий сезон Business Talks PPV.